Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

canser

Allmänt Permalink0
hamnade på denna bloggen www.timpa.blogg.se av en slump.
är en mamma som skirver om hennes son som har hjärntumör och antagligen inte har långt kvar.
det gör så ont i mig. livet är så orättvist.
tänk denna stackars familj som ser sin son/bror tyna bort veta att han antagligen kommer att dö idag, imorgon eller kanske en månad.
tänk va denna sjukdom har försör så många liv och familjer. tagit så många i från denna värd en så fruktansvär hemsk sjukdom som man inte kan göra nått åt.
så många barn som dör som inte har hunnit leva sina liv än.

det är hemskt!!

om man ändå kunde utrota denna sjukdom!!

tisdag.

Allmänt Permalink1
va med till sunne idag med carola hon chipärkte hunden och vätrenärbisiktiga henne.

sen har jag vart i stallet red lite och va nära att åka av då amanda blev skit rädd för två ungar på cykel så hon gjorde en helomvänding och drog iväg men fick stopp på henne som tur va. hoppade av och lät ungarna passera amanda skaka i hela kroppen så gick med henne ett tag så hon fick varva ner sen red jag hem.

den där jävla piggen eller va det nu är syns till och med när jag har foten på ett visst sätt skit skumt är det men kommer inte ha råd att kolla de om jag inte går till banken och försöker få ut lite pengar. hade en jävla massa ränkingar denna månad och johnnys lön är inte så bra när han inte har jobbat så mycket:(

imorgon ska jag hämta hö oxå har bara 450kr så hoppas det räcker. vi ska ju dela på det så hö för 900kr lär väl räcka ett tag hoppas jag. vi kommer köpa små bal nu så blir inte fri tillgång längre så kommer inte gå åt så mycket.

kommer en bild här nu på min fot


syns väl kanske inte så bra känns detso mer. är typ som det skulle va en benbit som sticker ut:/

promenad

Allmänt Permalink1

idag har jag och johnny och chip så klart vart ute och gått i skogen i typ 3 timmar mysigt men min fotled gilla det inte.

amanda fick vila idag.

har föreste skit problem med min fotled + att för typ nån vecka sen upptäckte jag nått mystiskt precis under fotknölen är typ som en benpigg som sticker ut skit äckligt och gör ont. gör svin ont när jag rider och har gjort det ett bra tag kan kanppt rida lätt när jag har ridit ett tag för det gör så ont. borde kolla det men jag har inga pengar till de eller pengar har jag väl igentigen men vill inte använda upp alla + att man får en sån trevlig restskatt då:(.
borde göra mycket tex ta ut pstaven som skulle vart ut för över ett halvårsen, fixa adsma medecin kolla upp hela min kropp igentligen. men vet ju inte vart jag kan göra det och sen klarar jag inte av att ringa pga min jävla telfonskräck!! usch säger jag bara.

nån som vill komma och rida amanda åt mig? jag får ju så jävla ont när jag rider. :'(:'(  men måste ju göra det ändå men inte kul när jag inte orkar trava för det gör så ont.

imorgon ska jag, johnny och chip men carola till sunne zebbie ska chipmärkas och få en genomgång så hon kan försäkra  henne. 

ha de bra.
 

Till top