Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

docktorn idag!

Allmänt Permalink1
men han sa inte så mycket och det han sa fattade jag inte (han va inte svensk)
men ska dit på måndag och ta blodprover och sånt så får se vad det blir sen.
nu har jag fått astma medecin oxå kosta bara 162 kr trodde det skulle va dyrare skönt att ha hemma.

vet inte vad jag ska skriva mer är trött i huvudet och hela kroppen hoppas värkligen jag får nån diagnos och får veta om jag saknar nått för så här kan jag inte ha det jag är trött nästan gämt och när jag väl är pigg så tar energin slut så fort det är skit jobbigt att ta sig upp på morgonen när jag ska till skolan men lyckas övertala mig själv att gå iaf som tur är. mitt humör är inte det roligaste ena stunden är jag glad andra är jag sur, ledssen, barnslig och skit jobbig jag kommer på mig själv att jag beter mig som en jävla 2 åring.
men men så är det.

imorgon ska jag städa ta hand om en jävla massa tvätt försöka rida en liten runda gå en någolunda lång promenad med chip för en del låter det som om det är jätte lätt men för mig är det skit jobbig det går skit sakta iaf städningen för johnny tar det 30 min och för mig tar det 3-4 timmar. visserligen är ju jag lite mer nogran men ändå.

nä nu orkar jag inte skriva mer...

hejsan svejsan

Allmänt Permalink2
cim har vart här sen i måndags kväll och åkte i går kväll hade trevligt synd att hon inte va kvar så länge men men det kommer fler gånger.
men hon tror nog att jag är döende för både i går och i förrgår blödde ja näsblod som en idot och det är inte lite det kommer och det håller på ganska länge kan inte sätta papper i näsan för det bara löder igenom på bara nån sekund nästan.
men i morgon ska jag till doktorn och kolla det och kolla min huvudvärk. se om dom tar några prover eller nått. känns konstigt för jag tycker inte att det är nått konstigt med att ha ont i huvudet ofta eller att blöda näsblod lite då och då. känns som jag tar upp någon annans tid. men en annan del av mig säger att detta är inte normalt jag måste kolla detta tänk om det är nått alvarligt!
och jag sitter och läser symtom för hjärntumör och jag har typ alla så då tror jag att jag har det men ibland så dumförklarar jag mig själv för att jag tror det för varför skulle jag ha det för och jag är bara löjlig m.m
blää jobbigt!! men men vi får se vad det blir. tack yvonne för att du ringde har även fått tid för att ta ut pstave på tiden kankse för den skulle vart ute för över ett år sen. kanske är dens fel för att jag mår som jag mår oxå.

undar om nån fattar vad jag skirver för jag skirver bara det som kommer upp i mitt huvud och det kan vara ganska osamanhängande.

idag ska jag nog rida amanda LITE typ till grannen och tillbaka den vägen är väl ca 500 m så det är väl lagom fösta tur sen lär det vara väldigt mörkt. men jag får se kanske inte blir nått heller.

ha det!

woohoo

Allmänt Permalink1
jag våga ringa till tandläkaren. ska dit i morgon klockan nio. tänkte ringa om jobbet oxå men då va det borta från ams sida :( så typiskt mig allt förstörs av den där jälva telefonskräcken. jag blir så ARG!!

ikväll kommer cim. ska sätta på mig lite kläder käka frukost och städa det sista och byta sängkläder i gästrummet. dom är nya men johnna avänder sägnen till lite allt möjligt och så brukar chip ligga så det är nog inte så rent ändå.

hoppas det inte blir så dyrt hos tandläkaren i morgon.

måste promenara med amanda idag har inte gjort det på två dagar.

ha det bra!!
Till top