Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

söndag

Allmänt Permalink1
idag började dagen med frukost sen bar det av på promenad till johnnys mamma och pappa och vi satt där en stund och snacka lite skit sen gick vi bort till johnnys syster och hennes sambo på fika och spela lite wii det va skit kul har aldrig spelat det förut. Sen gick vi tillbaka till johnny mamma och hon bjöd på mat god kyckling gryta och potatis. sen fick vi skjuss hem och så fick jag skjuss till stallet va ju skit kallt ute 20- så det blev ingen ridtur idag och det var nog både jag och amanda glada över ;) nu ska vi snart upp och kolla på film. 

igår därimot blev det en liten ridtur amanda va skit het och spänd så blev inte så långt red hem och så longerade jag henne i stället så hon fick göra av med lite energi och fan va kallt det va när jag kom hem så kände jag inte mina ben förutom att det gjorde jävligt ont. blev en lååång och varm dusch tog ju ett tag innan man va uppvärmd och jag önskade värkligen att jag hade ett badkar då gud va skönt det skulle vara.

ifredags så va johnny ute och festade med sina kompisar så då passade jag på att ta hem erica efter jag hade vart i stallet och ridit så vi satt och snacka massa skit om allt möjligt och kollade på massa svensson svensson avsnitt, det var trevlig är ju inte så ofta man umgås med någon.

annars har det väl inte hänt så mycket.

ha det bra alla.

åh

Allmänt Permalink2
glömde skirva en sak.
såg precis en annons på blocket att det va några som skulle sälja sin 11 åriga hund då blir man faktiskt lite ledssen för varför ska man sälja en hund som är 11 år då är det ju faktiskt bättre att faktiskt låta dom somna in för 11 år är ändå ganska hög ålder för en hund och då tycker inte jag att den ska behöva byta familj.
och har man haft tid för en hund i 11 år kan man väl försöka ha tid för den nått år till men men det är vad jag tycker.

lite besviken

Allmänt Permalink0
fick skjuss till stallet av yvonne för hon va här och lämande olja till mopeden och så sa hon att hon kunde köra mig och hämta mig sen när hon hade städat (jobb) och det skulle ta ca en timme kanske mer och det var ju perfekt eftersom jag skulle rida och ge mat m.m men när vi kom till stallet så kom anita och sa att hon hade gett hästarna mat precis och dom hade precis gått ut och då va det ingen ide för mig att va där efter som amanda säkert inte ville komma in och jag kan inte rida efter hon har ätit:( så det va bara att hoppa in i bilen och åka med tillbaka hem:( har inte klappat på min tös på 2 dagar nu..

men i morgon blir det massa mys och ridning iaf och jag läängtar!!

usch hugger i magen på mig titt som tätt väldigt irreterande :(

imorgon ska jag och chip ha ensam kväll för johnny ska iväg och festa så vi får se vad vi hittar på med:P
Till top