Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

söndag

Allmänt Permalink1
idag började dagen med frukost sen bar det av på promenad till johnnys mamma och pappa och vi satt där en stund och snacka lite skit sen gick vi bort till johnnys syster och hennes sambo på fika och spela lite wii det va skit kul har aldrig spelat det förut. Sen gick vi tillbaka till johnny mamma och hon bjöd på mat god kyckling gryta och potatis. sen fick vi skjuss hem och så fick jag skjuss till stallet va ju skit kallt ute 20- så det blev ingen ridtur idag och det var nog både jag och amanda glada över ;) nu ska vi snart upp och kolla på film. 

igår därimot blev det en liten ridtur amanda va skit het och spänd så blev inte så långt red hem och så longerade jag henne i stället så hon fick göra av med lite energi och fan va kallt det va när jag kom hem så kände jag inte mina ben förutom att det gjorde jävligt ont. blev en lååång och varm dusch tog ju ett tag innan man va uppvärmd och jag önskade värkligen att jag hade ett badkar då gud va skönt det skulle vara.

ifredags så va johnny ute och festade med sina kompisar så då passade jag på att ta hem erica efter jag hade vart i stallet och ridit så vi satt och snacka massa skit om allt möjligt och kollade på massa svensson svensson avsnitt, det var trevlig är ju inte så ofta man umgås med någon.

annars har det väl inte hänt så mycket.

ha det bra alla.
Till top