Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

hejsan svejsan

Allmänt Permalink1
skriver ett litet inlägg innan jag drar till stallet.
skit väder är det så blir ingen ridning och hinner inte heller för ska till bhk sen.

måste skriva att jag och amanda har hopptränat för en tjej som heter madde och vi hoppade hela 60 cm vilket vi aldirg gjort förut + att vi hoppa studs på 3 hinder. är jätte nöjd över tjejen.

sen så måste jag tala om att jag har ett beroende och det heter facebook eller inte själva facebook utan att uppdatera min status får stoppa mig många måga ggr för vill skriva allt jag gör typ haha, men sen kommer jag på att vem fan bryr sig om jag käkar soppa eller om jag är trött osv.
trött blir jag på mig själv iaf.

och nu såg jag att jag såg att klockan va en timme tidigare än va jag trodde så behöver ju inte stressa.

har beställt en bröllopspresent till mona och christer idag hihi sååå fin och jag vill ha sånna själv men passar inte om man inte är gift haha. blir du nyfiken nu mona? :P

kliar i fingrarna på mig dom har erbjudande om canvans bilder på extrafilm 2 för samma pris som 1 200 kr skulle en ganska stor kosta men vet inte om jag ska köpa eller vilka bilder jag ska ha och vart jag ska ha dom. om jag ska ha i svart vitt eller färg. haha vilka problem.

nä nu räcker det för idag.

Ny dator

Allmänt Permalink1
min gick sönder för några dagar sedan och läman in den för felsökning och både hårdisken och nått annat kommer inte ihåg va det hette hade gått sönder så skulle kosta över 6000 att laga så det va bara att köpa en ny :( gött att ha en ny men inte kul att lägga pengar på.
Dom på mrpc är bäst så himla bra alltså. kosta 500 för felsökning på datorn men eftersom jag köpte en ny dator där så behövde jag inte betala det. + att dom är ärliga och säger som det är och förklarar bra och talar om att det inte är nån ide att laga fast dom går back på det.

annars händer det inte så mycket jobbar, rider och rastar hunden typ haha.

har haft stopp i ett avlopp så va väl massa kronger och skit men är bättre nu iaf.

orkar inte skriva mer ska nog upp och sova nu.

natti!

öjj jo jag har köpt en hushållsassistent oxå!! :D

ledig idag!

Allmänt Permalink1
och det är väldigt välbehövligt väldigt skönt att bara få sova. även om jag bara jobbar några timmar om dagen så måste jag ändå gå upp om ni förstår va jag menar. skulle kunna jobba flera timmar till men ändå ligga på samma trötthetsskala.

idag måste jag till arbetsförmedlingen och lämna in närvaro rapporten. sen ska jag inte göra så mycket mer tror jag. kanske ska rida iväg till ridbanan sen.

mormor va som sagt här och det va jätte trevligt och ska jag va ärlig så önskade jag att hon kunde stanna längre. fick 2000 kr av henne som jag ska köpa en köksassistent för och det  tackar jag jätte mycket för :)
Dom verka gilla min mat iaf. bjöd på kalopps med potatis och sen till efterätt blev det kladdkaka jordgubbar och grädde.

nu är det inte långt kvar tills första lönen kommer ska bli spännande och se hur mycket det blir efter som det är dubbel oxå!

nu räcker det för idag.
Till top