Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

Lördag den 29 maj.

Allmänt Permalink0
Bra fantasi jag har på rubriker ;)
Har väl inte så jätte mycket att skriva men nått ska jag väl kunna hitta på.
Idag har jag jobbat och fy fan va trött jag var men gick bra, sen när jag kom hem så spela jag lite tv spel sen gick jag och la mig och sov en stund. johnny har målat baksidan på huset och blir jätte bra. blev lite oväder oxå spöregn och åska mindre kul :( så blev ingen ridning i dag amanda va helt genomblöt och lerig. Men i morgon måste jag ut har vart mycket vila för damen denna veckan men det tycker hon nog bara är skönt ;)

Igår va vi i stan och köpte "lite" kött på willys så nu är frysen full och självklart köpte jag med kroppkakor hem hehe, det är standard. Vi köper ALLTID kött, köttfärs, färsk bagett, pålågg, kroppkakor och sånna där små jose paket som man blandar med vatten. synd att det inte finns willys i munkfors då skulle nog matkontot va lite mindre. sen va vi inne på rusta och köpte oss ett wii spel supermario land eller nått sånt där hette den och shorts till johnny och bacon godis till chip. Blev även solcells lampor. Biltema blev det oxå där vi köpte färg till huset och en färgspruta som funka skit bra perfekt när man ska måla en sån fasad som vi har. ska använda den och måla om våra skåp luckor nån gång oxå när vi har råd att köpa färg till det.
Jag köpte mig en topp på lindex som jag nog ska ha på bröloppet sen så köpte jag ett studenkort till louise och en lite grej som jag inte skriver här ifall hon skulle läsa. ska skicka det nu till veckan så hon får det. så himla tråkigt att jag inte kan åka dit :( men så äre.

Jobbet går bra och det går snabbare och snabbare för varge dag och kroppen vänjer sig. längar tills nästa månad då jag får min försa lön och dubbel blir den oxå :D ska bli spännande och se hur mycket jag får. 

Nu får det räcka för idag. 

ha det bra 

det är väl dags igen!

Allmänt Permalink1
va ett tag sen jag skrev eller 1 vecka sen iaf.
igår va jag duktig och RINGDE till vetrinären och boka tid åt chip så han får sin vaccin spruta. så vi ska dit tisdag vid tio vilket passar utmärkt för jag är ledig på tisdagar.

Igår fick chip bada i älven den första riktiga badningen för i år han har doppat sig några ggr lite fort men det räknas inte :P

Amanda fick även en vår dusch vilket va behövligt men jag har inte så stora förhoppningar på att hon ska va ren när jag kommer idag.

johan är halt som vanligt och hoppas han blir bra är ju inte normalt att en häst som bara går i en hage blir halt titt som tätt.

Jobbet går fortfarande bra och jag börjar komma in i det och kroppen börjar vänja sig, idag va det dock väldigt skitigt så han faktiskt inte med allt.

annars har det väl inte hänt så mycket mer.

måste komma på vad man ska ha på sig på bröllopet och framför allt va man ska ge i bröllops present?? det börjar ju närma sig nu! måste ordna med hundvakt och nån som kan köra oss men tror nog yvonne kan göra det om hon inte jobbar förstårs.

ska fixa lite här hemma nu och gå promenad med doggen.

Banankaka

Allmänt Permalink0

Det har jag i ungnen och mycket blir det för har min form utlånad så fick köra dullesats i en stor ungsform hehe. hoppas det blir gott för jag har aldirg gjort det förut.
jobbat idag och det gick bra som vanligt:P ska städa lite men går lite på halvfart är så lätt att fastna här :P tänk va mycket man skulle hinna med om man inte hade dator och tv.

Till top