Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

,,

Allmänt Permalink0
jag fick ledigt tack och lov.

..

Allmänt Permalink0
Tråkigt att dom inte har tid att prata när man ringer.. får kanske inte ens ledigt så jag kan åka på framors begravning. han inte ens säga att de va det jag behövde ledigt för.
hade även tänkt att berätta att jag va med barn och höra hur jag ska jobba till jul, men får väl skicka ett mail och se om dom har tid att läsa det.
Fan va ledssen jag bli om jag inte får ledigt.
hon skulle höra av sig i slutet av veckan iaf.

usch sitter fan och grinar, spelar ju ingen roll om jag ska på begravning eller inte om dom ändå inte kan få ut nått folk. Det är nog de jag hatar med mitt jobb jag får inte va sjuk och jag får inte vara ledig!!

kommer säkert få sparken när jag berättar att jag är gravid.

måndag.

Allmänt Permalink0
jobbat sen hem och ätit massor med vörtbröds mackor med julskinka och senap på GUD så gott de är!!

sen har jag gjort en grej som inte är roligt med behövlig bestället en dammsugare!!! dyrt men som sagt välbehövligt sen är den allergi vänlig och har vattenbehållare istället för påse vilket är väldigt bra. speciellt när vi ska ha barn snart då måste de va frächst och inte hela huset fullt av damm och hundhår.

Dammsugaren vi har nu är en gammal volta som sprutar ut damm när man damsuger.


nu ska jag snart börja städa lite och fixa sista uppe och städa badrummet jag bad johnny göra för ca 3 veckor sedan och det har fortfarande inte blivit gjort och nu måste de göras nått åt saken för är ju äckligt!!! sen ska jag sätta upp nya dusch draperiet vi köpte i stan.

köpte föresten en stek gryta i juthjärn i lördags så måste inviga den snart lär nog bli mycket godare än att göra i vanlig kastrull.


hejs.
Till top