Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

Trött Torsdag.

Allmänt Permalink0
Idag blev det jobb och jag hade min lilla lärling där, så idag fick han göra det mesta dagliga och jag ägnade mig åt att putsa glasrutor till kylarna. Känner igen mig själv från när jag va ny för allt tar ju så lång tid hehe, nu gör jag allt dubbelt så fort. Imorgon ska han väl få göra lite grejer som inte jag hinner med.
Min typ ledare eller va man ska säga va och hälsa på oxå så fick mig två tröjor i större storlek så jag slipper visa magen haha och så bytte hon gummiskrapan på maskinen och besiktade butiken och allt såg så bra ut så :)

Imorgon är det första April vilket innebär SOMMARSCHEMA!!! fy så gött, blir ju nästan semester för mig haha. 2 lediga dar i veckan och en sovmorgon LYX! kan va skönt att trappa ner lite innan man går på mamma ledigt. Bara 1 månad kvar på jobbet nu, känns både skönt och ledssamt men jag kommer allt gå dit och inspektera hihi.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, sovit kollat på tv och plockat, diskat och dammsugit. Gick och hämtade mig en kebabtallrik oxå mycket gott. sen duschat och vikt lite tvätt. Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig sen dröjer det nog inte länga tills jag kryper ner i sängen.

Puss och kram syns på stan!
Till top