Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

Oväntat

Allmänt Permalink8
Idag har jag faktiskt umgåts någon timme men en vän, hör och häpna faktiskt från munkfors.
Nu förtiden fastnar men mest framför Moa hihi. jag vet inte hur många timmar mina ögon vilar på denna vackra människa <3 sen tog vi oss en liten promenad i skitvädret.

Imorgon ska jag nog över till henne och kolla på hennes och hennes killes nya lägenhet.

Blev ett ryggpass i gymmet sen oxå.

Nu ska jag plocka undan, städa förut idag men nu är det rörigt igen. Vill bara börja grina när jag tänker på de.. Den här jävla skiten tar kål på mig och känns inte som att det är långt kvar tills jag brakar in i väggen.

Låt bli och städa då tänker alla men det är inte så lätt.. för stressen finns där ändå, jag kan inte slappa av när det är rörigt. och ändå kan jag inte påstå att jag har det pedant fint. långt ifrån.

Dag sju: En bekännelse.

Allmänt Permalink0
oj.. Va ska man skriva?? en bekännelse humm.

Jag är socker och facebook beroende ;) De där med fb är väl lite så att jag är tvärt i mot alla. Jag bryr mig inte så mycket om va andra skriver men jag själv har väldigt svårt för att inte uppdatera min satus, får stoppa mig själv hela tiden och ändå har jag inget vettigt att skriva ;)

Sockerberoendet försöker jag jobba med som bara den. det är inte så att jag nömöljer in godis och annat sånt men vill järna ha nått gott att tugga på speciellt på förmiddagen.

Dag sex: Två favoritlåtar.

Allmänt Permalink0
1. Ebba Grön - Die mauer
2. Dia psalma - Tro rätt tro fel

Tycker dock att det är lite synd att die mauer har lixom blivit lite av en fjortis låt lika så 800 grader av ebba. jaja så äre.
Till top