Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

kopierat från fb

Allmänt Permalink0
Ett händelserikt år med mycket lärdom.
En otrolig resa både kropps och själsligt. 
Jag har träffat många nya människor, förlorat en vän och vunnit en ny helt otrolig vän som jag hoppas aldrig sviker mig. Jag blev kär, jag har fått hjärtat krossat och antagligen krossat några själv under tiden som jag letat efter han med stort H. Jag har lärt mig klara mig själv och lärt mig kämpa varje månad med att leva på minimum. 
Jag har sett min dotter utvecklas till att bli en självständig tuff liten brud med mycket vilja men ett hjärta av guld och faktiskt väldigt väluppfostrad om jag får säga det själv  Vilket märktes tydligt när vi va i molkom. 
Jag har hittat något jag verkligen tycker om och vill kämpa med och det är träningen. Jag har blivit mycket mer öppen och gladare och tar för mig mer av livet och blivit så mycket säkrare i mig själv. Jag kan faktiskt vissa dagar kolla mig i spegeln och tänka fan vilket jobb jag har gjort och jag börjar fan bli rätt så läcker. 
Jag har kommit mycket närmare min familj igen, och träffat mina gamla kompisar oftare även om det fortfarande är alldeles för sällan. 
Så trots att vissa dagar känns väldigt tunga, ensamma och mörka så har detta året varit väldigt bra och nu hoppas jag på att 2014 blir ännu bättre! 
GOTT NYTT ÅR!!

sjuk och god jul lite efter.

Allmänt Permalink1
I tordags hade Moa feber när jag hämta henne från dagis.. på kvällen låg hon på över 40 grader :( Bättre dagen efter men då åkte jag på de istället, inte så hög feber men storig hostig osv. är fortfarande dålig nu har de satt sig i bihålerna kan inte ens böja mig ner utan att de sprängs i hela huvudet. 
 
De vill säga att jag inte har tränat på 1 vecka och 1 dag :( nog längsta uppehållet sen jag börja träna för ett år sen. 
 
Julafton spenderades hos Johnnys syster carola m familj sen på kvällen fick jag super mysigt besök av en söt sak <3 Det vill säga blev en jätte mysig dag och kväll/natt. 
 
På lördag blir de en tur till Molkom med Moa ska bli så mysigt :) 
 
 

Min kamera gillar mig

Allmänt Permalink1
Ser ju fan smal ut dock långt ifrån i verkliga livet haha. 
Börjar få ryggmuskler oxå 
Nån vecka gammal försök till spännis bild 


Den gammal Sandra hahaha xD 
Till top