Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

ett kärt återseende

Allmänt Permalink0
Idag hände faktiskt en väldigt rolig grej. 
 
på väg hem från jobbet såg jag nån jäkla snubbe kasta nån jäkla smällare från vägen en bit bort och jag typ muttrar för mig själv att va fan håller fanskapet på med haha. 
Sen helt plötsligt hör jag honom skrika Sandra och går mot mig och den där jävla snubben är Robin, min ungdomskärlek. Vi var tillsammans när jag gick i 8an och han i 7an, vi har följts åt till och från under tonnåren sen så hamna han i dåligheter och jag flytta till munkfors och lite sånt och sen dess har vi varken setts eller hörts och jag har tänkt på honom så mycket genom åren och undrat hur det går för honom och hur han mår. 
Ska jag va ärlig har jag nog även fällt några tårar över att veta vilket tufft liv han gått igenom oxå. 
 
Men ja så helt plötsligt står han där och hade inget att göra fören hans buss gick någon timme senare så han bjöd in sig själv på kaffe och vi satt och prata massa gamla minnen. och vi inser att vi börjar bli gammla fy fan säkert 12 år sedan vi va ett par, den där tonnårsförälskelsen med lycka och ett antal tårar ;) 
När man satt och hångla i koridoren haha. 
 
Tider de :) 
 
 

måste lära mig att se förändringen.

Allmänt Permalink1
Hela tiden hör jag rösterna i huvudet som säger att jag ser ut som skit att jag är fet ful och äcklig och inte klarar nånting. Jag blir galen.. När Moa är hemma är det ganska lugnt men när hon är hos sin pappa ekar dom hela tiden. Jag försöker hela tiden köra så hårt jag kan men jag har så svårt att se resultatet och det ända jag ser är valkarna och allt äckligt. 
 
Vissa dagar kan jag faktiskt känna mig snygg, sen ser jag en bild eller kolla ner på mig själv och inser att jag har så jävla långt kvar innan jag ska känna mig nöjd med mig själv. 
Och när jag ser bilder där jag faktiskt ser bra ut så blir jag nästan förbannad för jag vet att det inte är sanningen. 
 
Jag skulle bara så gärna bli nöjd. 
 
När jag ser denna bilden blir jag nöjd jag ser nåt bra men mitt huvud intalar mig ändå att det inte är så verkligheten ser ut egentligen. 
 
 
 
 
Jag vill att det händer nåt drastiskt.. Rädda mig från mig själv typ. 
 
 
 
 

väntar väntar väntar

Allmänt Permalink1
På min älskade dotter som snart kommer hem, saknar så det gör ont <3 
 
Eftersom hennes kära far är sjukskriven så är hon där lite oftare nu, faktsikt nästan mer än hon är hemma hos mig vilket gör lite ont i hjärtat med hon måste få va hos pappsen oxå. och jävlar va billigt matkontot är haha behöver typ aldrig handla ;)
 
Idag är det en tråkdag regnet öser ner min hals och mina öron gör ont och tät och snorig vart annat men skiten bryter ju aldrig ut helt. Men ska försöka hålla mig ifrån gymmet några dagar nu om det går så kanske det går över eller bryter ut. 
 
Ska gå till affären när Moa kommer hem sen ska vi bara gosa resten av dagen och kolla på film eller kanske pyssla med något. kanske skulle komma på nåt kul att baka :) 
 
beställt tid till att ta ut den förbannade p-staven efter att ha rådfrågat lite. Då jag blöder nästan hela tiden kan gå en vecka utan sen blöder jag en vecka osv. ont har jag oxå vissa gånger och tar mycket energi ur en. Och alltid är det vid fel tillfällen den kommer. Förra gången jag hade pstav hade jag aldrig blödningar nästan. 
blir väl testa p piller denna gången då se om det funkar bättre. 
 
 
I söndags fick jag äntligen tillbaka nykeln han kom efter några månaders väntan så nu kan jag avsluta det kapittlet. 
By By A... 
 
 
Nu ska jag fortsätta vänta på ljuset i mitt liv. 
 
 
Det börjar komma fram lite nu ;)
 
 
 
 
Till top