Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

Tjena hopp

Allmänt Permalink62
Otroligt att de faktiskt är få som fortfarande är inne å kikar här :D 
Ja va ska man uppdatera då? 
Har haft 4 veckors praktik på ett gruppboende med autistiska jätte intresant och roligt, även fått jobba extra där en dag *tummen upp för det* 
Moa växer å blir stor hon kan till å med skriva lite :D duktig tjej <3 jätte duktig på å rita hästar som är hennes största intresse, tjuter av förtjusning så fort hon ser en häst om de så är på en milimeterstor bild ;) 
Johan är just nu utomlands å gottar sig och jag saknar honom så jag tror jag dör men måste vänta i nästan två veckor till innan jag får va med honom igen men då blir de kalas för lilla pöjken fyller hela 23 år ;) börjar ta i fatt mig snart mohaha. 

Jag går just nu igenom dag 2 på C9 kuren å håller på å hungrar ihjäl längtar tills i morgon då jag äntligen ska få äta mig ett mål mat mmmm redan bestämt å räknat ut kalorier å skit till det haha. så det är nästan så man skulle slänga sig i säng bara för att få komma en dag närmare målet. 

Vann även 2 biljetter till julbord med show som jag ska dra med min älskade man på för de är hans förtjänst att jag vann ;) mm ska bli så gott å mysigt. 
 
nu ser jag snart bara fyrkanter efter att ha suttit å gjort klart första uppgiften i medicin 1 kursen, mycket plugg verkar det bli men väldigt intresant. 
 
 
Till top