Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

Några saker som ni kanske inte visst om mig ;)

Allmänt Permalink0
1. Jag är allergisk mot ALLA pälsdjur inklusive häst och hund ;) Katter kan jag bli dödsjuk av.
när jag va gravid och gick till läkaren (som alla måste göra) så sa hon åt mig att jag ABOLUT inte får ha hunden i sovrummet men det kunde hon drömma om för jag MÅSTE ligga och kramas med min chipp innan jag ska sova <3
 
2. Jag är super rädd för att göra fel.
 
3. Jag har jätte svårt för att be om hjälp (men hjälper jätte gärna andra)
 
4. Vill inte vara till besvär så därför försöker jag göra allt själv.
 
5. Är väldigt rädd för att fråga om saker
 
6. får tårar i ögonen när jag kollar på typ chip moa och Amanda för att jag älskar dom så mycket och är så lycklig över att jag har dom.
 
7. jag är en riktig rutinmänniska och blir det nåt som aviker mycket från mina vanliga dagar tycker jag det blir väldigt jobbigt (börjar bli bättre)
 
8. Blir stressad flera dagar innan jag vet att jag har nåt inpanerat.
 
9. Jag är ALLTID förtidig, om tex nån säger att dom ska va utanför mig en viss tid så kan jag gå ut och ställa mig 5-10 min innan även fast det tar typ 2 sekunder att gå ut ;) Vilket är väldigt jobbigt då jag hatar att vänta haha.
 
10. Jag har blivit skit fjantig när det gäller att va ute om kvällar/nätter speciellt när jag ska gå förbi folk m.m, förr kunde jag gå själv genom tex karlstad mitt i natten utan att bry mig. Men jag tror allt vände efter jag va med om att min bror blev misshandlad inne i stan, sen gör ju inte media det bättre när man läser om alla mord/våldtäckter/rån/misshandel osv.
Till top