Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

snö.

Allmänt Permalink1
ja här är det snö har det vart i några dagar nu. mysigt. såg visst nu att det snöar:) mig gör det inget nu när amanda har suler och broddar:) töligt bara att cyklarna inte fngerar när det är kallt så jag får gå till stallet är ganska slut i benen.

inatt drömde jag nått konstigt.
va med sandra persson hem till kungsbacka och skulle hälsa på hemma hos henne. i hennes trappuppgång va det massa konstiga rulltrappor sen behövde man inte lyfta på benen heller. och så åkte vi uppför och så ramla klantsandra ner och jag skratta som fan och det vaknade jag av oxå att jag låg och skratta som fan.

sen så drömde jag att jag va till johnnys skåp på jobbet och där hittade jag massa ouppätna macker och jag blev skit sur för så jävla kul ar det inte att baka:P sen hitta jag massor av min saker där. + massa skumtomtar som är så gott.

jag drömmer värkligen om konstiga saker.

nu till jul ska jag göra massa jul godis tror jag mysigt och gott och kul:P

tänk det är inte långt kvar till jag fyller 20 nu heller. gött att kunna gå på systemet. men synd att jag kanppt dricker längre:P
nä nu ska jag kolla på tv. har ont i kroppen. känner mig som 60

söndag

Allmänt Permalink3
idag har jag och johnny cyklat till centrum.
först va vi in med en film till carola sen så va vi till farin sen ica sen antons och sen till kyrkogården och tände ljus hos pappa. blommerna jag satte dit vid allahelgona levde fortfarande tog några från rabbaten hemme inte den snyggaste men en fin tanke iaf.

sen när jag kom hem så åkte jag till stallet direkt där pysslade jag lite sen gav jag hästarna mat och så.
sen cyklade jag hem.
sen cyklade vi och hämta pizza och nu sitter jag här ny duschad och äcklad av johnnys fisar som luktar ruttet.

nu blir det tv.

ha det bra kram

ps. 2 veckor helt rökfri

lägger in lite nya bilder.

Allmänt Permalink1

lite rolig vinkel:P

snyggingen
Till top