Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

2013-05-28

Allmänt Permalink2
Åh så kommer den där jobbiga ångestkänslan.. 
Man står och stampar på samma ställe hela tiden och kommer ingenstans.
Tittar tillbaka och inser att man inte gjort ett ända skit med sitt liv (bortsätt från moa som är det största och vackraste jag åstakommit).
Jag undrar om man någonsin kommer kunna sluta fred med sig själv? Kanske förstå att man är värd nåt mer än det som bara är. För just nu känner jag inte att jag är värld nåt bra att jag kan nöja mig med det som bara är halvdant för det är det jag förtjänar. Jag har nog oftat gett mer än vad jag får/tar och tror att alla måste ha nåt av mig hela tiden, inte tagit i mot det jag kunde ha fått. 
Samtdigt är jag alltid på jakt efter nåt bättre och glömmer bort och ser inte vad som finns precis framför näsan på mig. Så himla mycket lättare att se felen än det som är bra. Kanske för att jag gör precis likadant mot mig själv. 
 
 
 
 

Moa 2 år

Allmänt Permalink1
Idag är ingen vanlig dag för det är Moas fördelsedag hurra hurra hurra <3
 

hej igen

Allmänt Permalink4
va ett tag sen sist :P
 
händer väl allt och inget ungefär. 
 
Kan man bli "kär" i nån som man bara sagt hej till? hahaha oj oj oj, tittar på ögongodis varje dag nu nästan söt som socker. men jag är nog en gammal tant i hans ögon ;) Ja jag börjar få åldersnojja.. 25 år i år halvägs till 50..Jag var ju 18 nyss, vilket innebär att jag typ är 30 i morgon eller vadå? Nä tiden får nog gärna stoppa sig ett tag nu.
 
På onsdag fyller Moa 2 år!!!! 2 HELA år. 
I morgon kommer Morfar Cim och Ingalill på lite firande ska göra en paj tänkte jag, På onsdag kommer Mona och dom och ev Johnny så då blir de riktig tårta :D åhh va jag längtar efter att få se moas min när hon får sin 3hjuling <3 
 
Slut för idag. 
 
 
 
 
 
 
 
Till top