Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

En liten del av sanningen.

Allmänt Permalink1
Eftersom det inte är några som läser så kan jag lika gärna passa på att skrika ut allt som finns där inne i min kropp all ångest jag bär och hur jag inte kan se mig själv i speglen och hur jag vissa dagar inte vill gå utanför dörren och att de ibland går så långt att jag inte vill mer. 

Jag ser skönhet i alla människor stora, små, långa, korta alla helt enkelt och varenda tjej jämför jag med mig själv, allt fint dom har som jag aldrig kommer få.. 
För jag är ful och fet, jag har bristningar på hela kroppen, gropar å celuliter, finnig och ärrig hy, ful näsa och herregud så fult ansikte jag har i profil, jag är tunnhårig nästan kal på vissa ställen. min mage är äcklig, mina bröst är fula, ja de finns nog inte en liten milimeter som jag är nöjd med på min kropp.. 
Att jag sen har gått upp i vikt och inte kan gå ner vad jag en försöker med gör att jag får ännu mer ångest. 
Jag klarar ibland inte ens av att gå till gymmet för jag kommer dit och börjar köra sen ser jag mig själv i alla speglar och ser alla andra super fita människor och jag springer hem och gråter. 

Jag va en förebild för många förut när jag gjorde min stora resa och tappade över 25 kg, nu är jag bara ett misslyckande.. 
 
och nej jag är inte ute efter att fiska komplimager.. jag vill bara få ut lite av all denna ångest. 
Till top