Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

hej.

Allmänt Permalink3
eftersom det är väldigt många som har varit inne och kollat så är det väl dags att skriva lite.
har vart en ganska jobbig vecka och jag har kännt mig skit nere.
På fredagen kom inte johnny hem på natten och jag ringde honom på lördagen och tydligen för många grr.
men ja iaf så festade vi hos carola och tompa och det va typ 30-40 pers. men så iaf. johnny prata typ inte med mig sen så börjar lars prata på och skoja väl mäst att jag ska sluta bli så sur när inte johnny kommer hem och jag ska inte bry mig så mycket om vart han är och då blev jag skit förbannad och ledssen för det va ju inte det som va problemet men det verkar ju ingen fatta.
sen bröt jag typ ihop för allt va så jävla jobbigt och johnny stog bara och skratta åt mig. men sen blev det bättre och jag fortsatte att festa och han fortsatte att skita i mig och jag försökte prata med honom men han svarade mig inte ens men det sket jag i. men sen när han ställde sig mitt framför mig och smekte maria på röven och tala om hur mycket skönare den är än min då jävlar tände jag till.
sen kom johnnys bror och börja tjaffsa med mig + trösta ig på samma gång vilket inget gick så bra med tanke på att han tala om va dum i hvudet jag va typ att jag va så jävla vrång och aldrig lät johnny vara och att johnny pratar med honom om hur jobbig jag är. men hur fan ska jag kunna ändra mig när han aldrig säger nått till mig??
men då gick jag iaf hem och ja sen så trodde jag att det va slut, och det va väl det båda fundera på. men vi prata väl lite sen när han kom hem och vi ska väl försöka lite till och jag får väl ändra på mig men det borde inte jag va ensam om att göra för vi är mer en 1 i detta förhållandet.
och jag vet inte hur länge jag ska orka med och leva så här om jag aldrig får nån bekräftelse.

så ja vi får väl se hur det går.


men men.
jag och amanda har iaf kört på hopprekord nu och hoppat hela 70 cm och en liten bana på 60-65 cm ganska stor skilnad mot förut då vi bara hoppa ett enstaka hinder på 45 cm typ :p är jätte nöjd över henne.

har beställt en mobil oxå en sony ericsson med 8,1 mpx kamera :D betalar 139 kr i månaden för mobilen och abenomang i 24 månader. men då smsar jag gratis till alla sen så ringar jag bara för 19 öre min. och jag ringer ju knappt heller utan smsar ju nästan bara. så jag tror det kommer bli bra :)

telefonen jag har nu är inte bra alls folk hör knappt va jag säger när jag pratar i den och kameran suger och ja den är inte så rolig :P

nej nu ska jag återgå till att inte göra nånting. kul liv.Till top