Sandra Nensén

Vägen till ett nytt och sundare liv.

jävlar så dålig

Allmänt Permalink0
jag är på att blogga... 
 
uppdatering, haft lite oflyt i träningen då Moa vart sjuk men nu hoppas ja att jag är på g igen. 
Känner att jag har fått mer ork, styrka och focus, tycker även att musklerna blivit lite större. 
Börjat köra lite cardio nu oxå igen så gott de går lite små svårt med Moa är inte direkt så att man kan ställa sig och köra i en timme så blir väl max 20 min sen tröttnar hon men måste säga att hon har bra tålamod ändå mitt lilla <3 som orkar va med mig varje dag och minst en timme om dagen på gymmet. 
 
Annars i livet rullar de på, har precis varit iväg och ridit Briana,väldigt trevlig häst faktiskt idag hade hon mer framåtbjudning vilket gjorde de mycket roligare jag gillar när man inte behöver sitta och driva så förbannat hela tiden haha ;) 
 
 

Förlåt

Allmänt Permalink0
Nu har de blivit ett långt uppehåll igen. 
Har varit så jävla trött helt ärligt. Vissa dagar har jag somnat runt 7 på kvällen i soffan vaknat runt 11 och gått rakavägen till sängen för att sova igen..
 
Träningen rullar på förutom idag då ja får va hemma har såna jävla kramper i magen vet i fan va de blivit. :( 
 
Gjorde en kul grej igår har en kjol som jag aldrig trodde jag skulle få på mig igen men när jag pröva den igår kom den på. Det va alltså en jag hade när jag va runt 15-17 nånstans. 
 
 
 
 

fick hem lite grejer

Allmänt Permalink0
köpte grejer från gymgrossisten. 
 
bcaa- kört på mutant innan mycket godare än detta men om de är nån skillnad vet ja inte än. 
Denna har svag apelsinsmak typ, jätte svår att lösas upp men antar att man vänjer sig har hört gott om den iaf och de blir billigare mot den andra. 
 
Även köpt creatin ska bli roligt att testa jag är ganska dålig på att äta rent kött liksom så jag behöver nog lite hjälp på traven känner redan nu efter två dagar att muskleran är hårdare. 
 
Sen omega 3 kan va bra att få i sig lite nyttiga fetter. 
 
 
Till top